ARTĂ ÎN PANDEMIE. A XII-A EDIȚIE A BIENALEI ION ANDREESCU

ARTĂ ÎN PANDEMIE. A XII-A EDIȚIE A BIENALEI ION ANDREESCU

În ciuda pandemiei, cea de-a 12-a ediția a Bienalei de Artă Contemporană Ion Andreescu a reușit să reunească un număr impresionant de public și artiști plastici din toată țara.

bienala 5 bienala 2

Peste 400 de lucrări de pictură, sculptură, grafică și artă decorativă de o calitate deosebită primite din 25 de țări, plus artiști de referință din arta contemporană românească, prezenți în calitate de invitați, au fost prezenți la un loc în cadrul Bienalei de Artă Contemporană Ion Andreescu. Festivitatea de premiere a adus laolaltă la Galeriile Ion Andreescu, artiști, iubitori de artă, membrii ai juriului, profesori universitari, critici de artă, organizatori și sponsori. Numărul mare de lucrări a făcut ca evenimentul să se extindă și la Galeriile Centrului de Cultură și Artă.

Cele peste 400 de lucrări venite din peste 25 de țări au impresionat juriul care cu greu a putut desemna câștigătorii ediției 2020. În cele din urmă, 13 artiști au primit premiile celei de-a 12-a ediții a Bienalei de Artă Contemporană Ion Andreescu.

Momntul s-a bucurat de aprecieri din partea criticilor de artă care au declarat despre calitatea lucrărilor că este impresionantă. (Mirela Copariu)

 

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și