Publicat la: 14.11.2018. 19:19 / 632 views

ARTA ARE CULOARE ŞI ÎN ÎNTUNERIC. CONCURS PENTRU COPIII CU DEFICIENŢE

Au demonstrat că dacă trăiesc în întuneric pot încânta audienţa la fel ca orice alt copil. Este cazul elevilor cu deficienţe de vedere de la toate şcolile de profil din ţară care ieri şi-au dat întâlnire la Buzău în cadrul concursului naţional pentru copiii cu deficienţe, organizat de Asociaţia Nevăzătorilor din România.

nevazatori 1Vocile copiilor proveniţi de la şcolile pentru deficienţi de vedere din toată ţara i-au încântat pe toţi cei prezenţi la prima ediţie a concursului naţional pentru copiii cu deficienţe. Au fost, însă, şi momente de recitare, sau punere în scenă a unor piese de teatru la care elevii s-au descurcat foarte bine.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Nevăzătorilor din România şi a avut drept scop,  pe de o parte punerea în valoare a abilităţilor artistice ale copiilor cu deficienţe, iar pe de altă parte să îi ajute să se cunoască între ei şi să socializeze.

Organizatorii îşi doresc ca acest festival să capete tradiţiae, iar talentele copiilor cu deficienţe de vedere să fie cunoscute la nivel naţional. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!