Publicat la: 07.07.2020. 18:46 / 884 views

ARESTARE, ÎN PLIN TRAFIC, PE UNIRII. TINERI DINTR-UN PORSCHE, SĂLTAȚI DE POLIȚIȘTI

Scene desprinse din filmele de acțiune, azi în jurul orelor prânzului, pe Bulevardul Unirii. Mai mulți tineri au fost reținuți de polițiști, în plin trafic, spre stupoarea cetățenilor care au crezut inițial că este vorba despre o reglare de conturi între două clanuri mafiote.

retinut in traficScene socante pentru trecători, azi, pe Bulevardul Unirii. Câțiva tineri au fost școsi dintr-o mașină, în plin trafic, fiind puși la pământ și încatusati. Initial, cei care au imortalizat momentul au crezut ca este vorba despre o reglare de conturi intre doua bande rivale, sau despre un conflict spontan, in trafic. Abia dupa cateva minute, odata cu sosirea la fata locului a fortelor de ordine, trecatorii s-au dumirit ca asistasera, de fapt, la capturarea membrilor unei grupari infractionale.

Acțiunea a  fost coordonată de stucturi ale poliției din alt județ, astfel că detaliile anchetei nu au fost făcute publice, încă. Se pare că este vorba despre destructurarea unei grupări care se ocupa cu fraude bancare.

După intervenția în forță de pe Bulevardul Unirii, unii din membrii bandei au fost încătușați în timp ce alții, se pare, ar fi reușit să scape.

Forțe impresionante ale poliției și jandarmeriei au putut fi văzute în mai multe zone ale orașului  și la principalele intrări în municipiu. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!