Publicat la: 16.10.2020. 18:25 / 880 views

APROAPE O MIE, ÎN CARANTINĂ SAU IZOLARE. 31 DE CAZURI NOI DE COVID, LA BUZĂU

Din cauza valului de îmbolnăviri din ultima perioadă, aproape o mie de buzoieni se află în carantină sau în izolare la domiciliu. Direcția de Sănătate Publică a anunțat 31 de cazuri noi de coronavirus.

ambulanta ramnicNumărul cazurilor de COVID, în județul Buzău, a ajuns la aproape 3200, de la începutul pandemiei. În raportarea de astăzi a Direcției de Sănătate Publică se precizează că 31 de buzoieni au fost diagnosticați cu coronavirus. De asemnea, se constată o creștere semnificativă a numărului de persoane aflate în carantină sau în izolare la domiciliu.

Potrivit autorităților din sănătate, peste 2600 de buzoieni s-au vindecat de COVID, de la începutul pandemiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!