Publicat la: 02.04.2020. 18:11 / 379 views

APROAPE O MIE DE BUZOIENI, ÎN ŞOMAJ TEHNIC. SE PRECONIZEAZĂ ÎNCĂ CINCI MII

Creşte semnificativ numărul societăţilor comerciale din Buzău, care îşi suspendă activitatea şi trimit angajaţii în şomaj tehnic. În prima zi de depunere a documentelor, aproape o mie de buzoieni au fost trimişi în şomaj tehnic. Cele mai afectate domenii sunt confecţiile şi domeniul divertismentului.

tociuÎn prima zi în care AJOFM a putut primi cererile din partea angajatorilor, peste 30 de reprezentanţi de firme au depus documentaţia pentru aproape o mie de angajaţi.

Conducerea AJOFM a oferit şi explicaţiile aşteptate de toţi angajaţii trecuţi în şomaj tehnic, cu privire la veniturile pe care le vor avea în această perioadă.

La Buzău, mii de persoane ar putea rămâne fără un loc de muncă în perioada următoare. Angajatorii estimează ca peste 6000 de salariaţi din firmele din judeţ să fie concediaţi sau trimişi în şomaj tehnic pe perioada pandemiei. 

Pe lângă confecţii şi divertisment şi alte domenii sunt afectate de criza de coronavirus, inclusiv cel al sănătăţii. Una dintre cele mai mari clinici medicale, cu puncte de lucru în toată ţara, îşi suspendă activitatea la Buzău şi trimite angajaţii în şomaj tehnic. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!