Publicat la: 30.06.2020. 18:23 / 2.072 views

APROAPE O MIE DE ABSOLVENȚI, PICAȚI LA BAC. ȘASE TINERI BUZOIENI AU OBȚINUT MEDIA 10

Cele mai slabe rezultate întregistrate în ultimii ani la nivelul județului Buzău. Este una dintre concluzii, după afișarea mediilor de la bacalaureat. Aproape o mie de tineri au picat examenul. În schimb, avem șase absolvenți cu media 10 și câteva sute cu medii între 9 și 10.

rezultate bacalaureatAstăzi, la prânz, au fost afișate rezultatele primei sesiuni a examenului de bacalaureat, iar la nivelul județului Buzău se constată că peste 33% dintre candidați au fost declarați respinși, însemnând aproape o mie de absolvenți.

Pe de altă parte, la capitolul medii obținute de tinerii care au promovat examenul datele sunt îmbucurătoare: șase absolvenți au medii de 10 iar sute de tineri sunt cu medii între 9 și 10.

Față de anul trecut, rezultatele sunt mai slabe. De altfel, un procent atât de scăzut nu a mai fost înregistrat de ani buni în județul Buzău.

Ca de obicei, cele mai slabe procente au fost obținute la liceele tehnologice. Candidații nemulțumiți de notele primite au avut astăzi posibilitatea de a depune contestații, între orele 16:00 – 20:00. Și mâine se înregistrează contestații, între orele 8:00 – 12:00.

Rezultatele finale după rezolvarea contestaților vor fi afișate dumincă, 5 iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!