Publicat la: 07.08.2020. 18:43 / 709 views

APROAPE DE PRAGUL DE 1.500 DE ÎMBOLNĂVIRI. 28 DE CAZURI NOI, ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

pacienti covid 19 spital rm sarat 2Județul Buzău este pe cale de a depăși pragul de 1.500 de îmbolnăviri înregistrate de la începutul pandemiei.

În ultimele 24 de ore, Direcția de Sănătate Publică a înregistrat 28 de cazuri noi, pacienții având vârste cuprinse între 10 și 81 de ani.

Pentru moment, criza locurilor de internare din unitățile medicale pare să fi fost rezolvată. Autoritățile din sănătate nu au mai raportat pacienți confirmați cu Covid aflați în izolare la domiciliu, din cauza aglomerării spitalelor în care sunt tratați bolnavi de coronavirus. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!