Publicat la: 19.06.2020. 18:47 / 433 views

APROAPE DE INAUGURARE. PASAJUL UNIRII AȘTEAPTĂ SĂ FIE RECEPȚIONAT

La începutul lunii viitoare, pasajul subteran pietonal de pe bulevardul Unirii va deveni funcțional și buzoienii vor putea traversa artera rutieră în deplină siguranță.

pasaj unirii 2 pasaj unirii 1

Societatea Urbis Serv are partea ei de contribuție la realizarea acestui obiectiv, atât de așteptat de buzoienii care locuiesc în zonă, dar și de aceia care merg la Catedrala Municipală.

Pentru ca pasajul să poată fi pus la dispoziția buzoienilor, mai întâi va trebui ca lucrarea să fie recepționată de o comisie de specialitate.

Pasajul subteran de pe Unirii îi va scuti pe cei care vor să traverseze bulevardul de parcurgerea unor distanțe destul de lungi până la una dintre trecerile de pietoni de la intersecțiile cu Bălcescu sau cu strada Transilvaniei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!