Publicat la: 27.07.2020. 18:02 / 267 views

APROAPE 60 DE CAZURI, ÎN WEEKEND. ÎNCĂ UN DECES, PE SECȚIA ATI BUZĂU

Aproape 60 de buzoieni au fost diagnosticați, în weekend, cu noul coronavirus. În utlimele 24 de ore, a mai fost confirmat un deces în rândul pacienților infectați cu Covid-19. La nivelul județului Buzău, mai mult de jumătate dintre persoanele depistate de la începutul pandemiei au fost declarate vindecate și externate.

covid mort 2Numărul cazurilor de Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 1182, în județul Buzău. Aproape 60 de cazuri au fost anunțate în weekend, 26 dintre acestea doar în ultimele 24 de ore.

De la o zi la alta, crește și numărul persoanelor aflate în carantină sau în izolare la domiciliu, ajungându-se la aproape 300 de buzoieni.

Cifra persoanelor decedate din rândul celor diagnosticate cu noul coronavirus a ajuns la 34, în județul nostru, după ce un vârstnic a murit la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Pacientul, în vârstă de 77 de ani, avea comorbidități.  

De la debutul pandemiei, 654 de persoane din județul Buzău au fost declarate vindecate și externate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!