Publicat la: 25.10.2017. 18:08 / 716 views

APROAPE 5 MILIOANE DE LEI PENTRU 23 DE STRĂZI. DUPĂ ASFALTĂRI, ÎNCEP PLOMBĂRILE DE TOAMNĂ

Vremea din ultimele zile a întrerupt campania de asfaltări din municipiul Buzău. O campanie care a însemnat până acum reabilitarea a 27 de străzi, număr record pentru oraşul nostru. Pentru 23 dintre tronsoanele asfaltate, Primăria a achitat aproape 5 milioane de lei. Responsabilii firmei Urbis anunţă că va începe şi o operaţiune de plombări de toamnă.

asfaltare 2Din primăvară, aproape 80 de muncitori de la Urbis au lucrat la foc continuu pentru a turna asfalt pe mai multe străzi de pământ, dar şi pe cele pline de gropi, mai ales din centrul urbei. Practic, intervenţiile realizate până acum la infrastructura rutieră au fost fără precedent în municipiul Buzău. 27 de străzi, însumând 12 kilometri, au fost asfaltate de către firma Primăriei, iar pentru 23 dintre tronsoane s-au făcut şi plăţile din bugetul local.

Potrivit reprezentanţilor Urbis, la finalul campaniei se va ajunge la un total de 32 de străzi asfaltate. După trei zile în care condiţiile meteo nu au permis efectuarea de lucrări, drumarii au în plan să reînceapă, în această noapte, asfaltarea pe strada Alexandru Marghiloman.

De asemenea, luna viitoare, societatea subordonată Primăriei va demara o nouă operaţiune de plombare a străzilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!