Publicat la: 11.06.2019. 18:16 / 736 views

APROAPE 3.500 DE ABSOLVENŢI ÎNSCRIŞI LA EVALUARE. PESTE 500 DE ELEVI NU VOR SUSŢINE EXAMENUL

Doar o săptămână mai este până la evaluarea naţională, susţinută de absolvenţii de gimnaziu. La Buzău, aproape 3.500 de elevi sunt înscrişi pentru cele două probe scrise, la română şi matematică. La simularea din martie, rezultatele au fost cu mult sub aşteptări.

simulare 2Aproape 3.500 de elevi buzoieni se pregătesc pentru primul examen important, decisiv pentru admiterea computerizată la liceu.

Absolvenţii de gimnaziu vor susţine testările în centre zonale.

La simularea evaluării naţionale, organizată în luna martie, mai mult de jumătate dintre elevii din judeţ au obţinut note sub 5 la proba de matematică.

Prima probă, la limba şi literatura română, este programată pe 18 iunie, iar testarea la matematică va avea loc pe 20 iunie.

Anul trecut, procentul de medii peste 5 la evaluarea naţională din judeţul Buzău a fost de aproape 75%. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!