Publicat la: 07.04.2020. 20:27 / 362 views

APROAPE 200 DE BUZOIENI, AMENDAŢI. AU ÎNCĂLCAT PREVEDERILE ORDONANŢELOR MILITARE

Aproape 200 de buzoieni au fost amendaţi, ieri, pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare privind circulaţia persoanelor pe perioada stării de urgenţă. Reamintimă că amenda minimă este de 2.000 de lei, iar cea maximă de 20.000 de lei.  

razii amneziÎn ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 307 de poliţişti, 120 de jandarmi, 146 de poliţişti locali şi 48 de militari din cadrul MapN, ne-au informat, astăzi, oficialii Prefecturii Buzău.

Şi ieri, 120 de jandarmi buzoieni şi ploieşteni au asigurat atât transporturile care doar au tranzitat judeţul Buzău, cât şi cele cu persoane duse către centrele de carantină instituţionalizată din judeţul nostru. Zilnic, 34 de jandarmi sunt în dispozitivele de ordine publică instituite la spaţiile hoteliere de carantină.

De asemenea, au fost executate misiuni pentru verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu şi a prevederilor Ordonanţelor Militare atât independent, cât şi în cooperare cu celelalte structuri, fiind aplicate de către jandarmi opt amenzi, în valoare totală de 16.500 lei, pentru încălcarea prevederilor stabilite în contextul instituirii stării de urgenţă.

Totodată, structurile IPJ Buzău, împreună cu poliţiştii locali, au continuat activităţile de control la persoanele aflate în izolare la domiciliu, ocazie cu care au fost verificate 1.463 de persoane şi nu au fost constatate abateri. În schimb, au fost aplicate 194 de amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, valoarea sancţiunilor fiind de aproape 600.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!