Publicat la: 20.06.2017. 17:36 / 2.347 views

APROAPE 2.000 DE COPII LA GRĂDINIŢE. NUMĂRUL PREŞCOLARILOR ESTE ÎN SCĂDERE

Aproape 2.000 de copii din judeţul Buzău au fost acceptaţi în prima şi cea mai importantă etapă de înscrieri la grădiniţă. Peste o sută de preşcolari nu şi-au găsit, încă, loc la unităţile de învăţământ la care părinţii au depus cereri. Cazurile excepţionale vor fi rezovate în etapele următoare, spun oficialii Inspectoratului Şcolar.

gradinita-1Prima etapă de înscrieri la grădiniţă s-a încheiat zilele trecute. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au centralizat situaţia la nivel de judeţ şi anunţă un număr de aproape 2.000 de copii acceptaţi la unităţile de învăţământ preşcolar.

Toate situaţiile excepţionale vor fi rezolvate în următoarele două etape de înscrieri, astfel că toţi copii de vârstă preşcolară îşi vor găsi locuri în grădiniţă. Cele mai multe dintre probleme au fost semnalate în mediul rural.

Şi în acest an, se constată că numărul copiilor înscrişi la grădiniţă este în scădere.

În ciuda scăderii numărului de copii, în anul şcolar viitor nu vor exista situaţii în care educatorii vor rămâne fără locuri de muncă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!