Publicat la: 14.01.2020. 19:28 / 474 views

APROAPE 2.000 DE CADAVRE ÎNGROPATE. OPERAŢIUNILE DE ECARISARE A PORCILOR CONTINUĂ

Operaţiunile de îngropare a cadavrelor de porci, de la ferma cuprinsă de flăcări în urmă cu mai bine de o săptămână, continuă într-un ritm alert. Activităţile sunt efectuate cu mai multe utilaje solicitate de administratorii societăţii. Între timp, s-a stabilit şi cauza nenorocirii: un scurtcircuit la instalaţia electrică a uneia dintre hale.

ferma porci 2Începute vineri, operaţiunile de ecarisare şi îngropare au fost finalizate la prima hală, din cele două arse din temelii. Aproape 2.000 de cadavre de porci au fost îngropate iar astăzi au demarat acţiunile la cea de-a doua hală afectată de flăcări. Activitatea este una complexă şi necesită foarte mult timp, având în vedere proporţiile tragediei. Peste 6.000 de cadavre au rămas în urma incendiului.

Pagubele au fost estimate la peste 8 milioane de euro, mare parte reprezentând construcţiile şi echipamentele celor două hale.

Potrivit ISU, cauza incendiului a fost un scurtcircuit.

Administratorii societăţii spun că ferma îndeplinea toate normele de securitate ISU.

Incendiul la ferma de la Stâlpu a avut loc în noaptea de 4 spre 5 ianuarie. Peste 10.000 de porci din două hale au murit. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!