Publicat la: 18.09.2019. 20:03 / 821 views

APROAPE 1 MILION DE EURO, PROFITUL PROXENEŢILOR, DIN EXPLOATAREA A 11 TINERE, ÎN SPANIA ŞI ELVEŢIA

proxenetism 1  proxenetism 2

O grupare de proxeneţi cu activităţi peste hotare a fost destructurată de poliţiştii şi procurorii de la „Crimă Organizată” Buzău.

Nouă percheziţii au fost efectuate. Descinderile au vizat destructurarea grupării formate din trei tineri. Anchetatorii au stabilit că, în perioada 2010 – 2019, cei trei, folosind metoda „lover boy”, au racolat 11 tinere pe care le-au exploatat sexual, determinându-le, uneori prin violenţă fizică, să se prostitueze, în Spania şi Elveţia, unde găseau clienţi în special prin cluburi de noapte.

Potrivit investigatorilor, de pe urma tinerelor, proxeneţii au câştigat aproape un milion de euro, bani investiţi în autoturisme de lux şi locuinţe.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate telefoane mobile, înscrisuri, bani, bijuterii şi un pistol deţinut ilegal. La audieri au fost duse nouă persoane.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la „Crimă Organizată” Buzău, sub coordonarea procurorului de caz de la DIICOT, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. În cauză, s-a cooperat cu autorităţile poliţieneşti din Spania şi Elveţia. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!