Publicat la: 28.09.2017. 18:18 / 881 views

APEL UMANITAR PENTRU CĂMINUL DE LA VINTILĂ VODĂ. AUTORITĂŢILE JUDEŢENE CAUTĂ ÎNCĂ SOLUŢII

Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă este în atenţia autorităţilor judeţene. Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că ar dori ca acesta să intre în subordinea instituţiei pe care o conduce, însă toţi paşii trebuie parcurşi legal şi corect. Până atunci, s-a lansat chiar un apel umanitar pentru ajutorarea bătrânilor, iar în acest sens va avea loc şi o întâlnire cu agenţii economici din Buzău.

batrana 2Căminul de bătrâni de la Vintilă Vodă se află într-o situaţie critică. Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat, astăzi, că şi-ar dori ca aşezământul să treacă în subordinea instituţiei pe care o conduce, însă acest lucru nu se poate face foarte repede, astfel că nu se mai poate interveni nici măcar cu un sprijin financiar. În ultima perioadă au avut loc mai multe întâlniri pentru găsirea unei soluţii.

Până în momentul în care se vor rezolva problemele de natură administrativă, bătrânii de la Vintilă Vodă au nevoie de produse alimentare şi chiar de lemne pentru încălzire, astfel că preşedintele Consiliului Judeţean a lansat un apel umanitar.

De mai bine de două luni, bătrânii asistaţi şi angajaţii de la Azilul din Vintilă Vodă trăiesc cu teama că aşezământul va fi desfiinţat. Primăria nu mai poate suporta costurile de întreţinere, salariile nu sunt plătite din luna iunie, iar furnizorii ar putea sista serviciile către cămin. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!