Publicat la: 09.02.2018. 19:15 / 616 views

APEL DISPERAT AL UNEI BUZOIENCE. “VREM SĂ ÎL ÎNGROPĂM LÂNGĂ MAMA”

Un buzoian de 37 de ani, diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutorul nostru. Tânărul se află într-un spital din Germania, iar medicii i-au dat cumplita veste că a făcut metastază în tot corpul. Sora şi fratele său, conştienţi că acesta nu mai are multe zile, fac un apel către buzoienii care îi pot ajuta financiar să poată achita tratamentul tânărului, dar să îl şi poată aduce în ţară să îl înmormânteze alături de mama lor.

apel spitalRudele lui Daniel Vişan, de 37 de ani, bolnav de cancer, cu metastază în tot corpul, fac apel la oamenii cu suflet să doneze bani pentru a-i plăti lunile de spitalizare şi ca să-l aducă acasă, pentru a fi înmormântat lângă mama lui.  Tânărul are zilele numărate pe un pat de spital din Germania, unde se află internat din toamna anului trecut. Buzoianul, care lucra ca bodyguard într-un oraş din Germania, a aflat în toamna anului trecut că are tumoră la creier. Boala era într-o stare avansată, medicii din Würzburg, unde a fost internat Daniel, diagnosticându-l cu metastază la creier, oase, stomac şi rinichi. A început tratamentul cu citostatice şi, de peste cinci luni, se află în grija medicilor din Germania.

Sora şi fratele lui au început încă de atunci o campanie pe Facebook pentru strângerea a peste 28.000 de euro necesari spitalizării şi unei operaţii complicate de extirpare a tumorii. Starea bolnavului s-a agravat, însă, iar operaţia nu a fost efectuată, concluzie ce reiese din mesajele rudelor şi prietenilor postate recent pe Facebook. Cheltuielile uriaşe de spitalizare sunt susţinute deocamdată din veniturile fratelui, stabilit şi el în Germania, tată a doi copii, şi din sumele care-i vin în contul bancar deschis în urma campaniei umanitare. Speranţele de salvare a lui Daniel au pălit pe parcurs, în locul lor conturându-se alte doleanţe din partea rudelor. 

Printr-un mesaj postat pe Facebook, Dana Mateaş, sora lui Marius, face apel la oamenii cu suflet să doneze bani pentru aducerea acasă a bolnavului, pentru ca acesta să poată fi îngropat lângă mama lui. 

”Dragi prieteni cunoscuţi şi necunoscuţi, apelez la bunătatea voastră. Dacă se va întâmpla nenorocirea cu fratele meu care a făcut septicemie şi ştiu că zilele îi sunt numărate, apelez la voi dacă aveţi posibilitate cu cât de puţin să putem să îl aducem în ţară să îi facem toate rânduielile creştine şi să îl punem lângă mama noastră, Dumnezeu s-o odihnească. Acum încă este în viaţă, dar ne aşteptăm la ce va fi mai rău pentru că starea lui s-a agravat în ultimele 24 de ore. Vă rugăm din suflet să ne susţineţi pe mine şi fratele meu Nicu să putem să avem sufletul împăcat că nu îl îngropăm pe pământuri străine şi pustii”, a scris sora bolnavului.

Buzoienii care au posibilitatea şi doresc să ajute familia tânărului pot face donaţii în contul bancar DE 90-7905-0000-0047-5227-01, deschis de Nicolae Vişan, fratele tânărului bolnav. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>