Publicat la: 11.07.2018. 18:19 / 700 views

APARIŢIE SURPRINZĂTOARE PE ALEILE PARCULUI MARGHILOMAN. IRINA VLĂDUCA MARGHILOMAN PUNE BAZELE UNEI ASOCIAŢII

Apariţie surprinzătoare pe aleile Parcului Marghiloman, în această dimineaţă. O doamnă elegantă se pierdea pe domeniul încărcat de istorie şi privea cu nostalgie către fiecare obiect. Este vorba despre Irina Vlăduca Marghiloman, urmaşa familiei Marghiloman, aflată în aceste zile la Buzău pentru a stabili detaliile unei asociaţii umanitare înfiinţată în amintirea celui ce a fost Alexandru Marghiloman.

marghiloman nepoata 2Se plimba dimineaţă pe aleile parcului. Distinsă, elegantă, graţioasă, trecea pe lângă vizitatorii parcului şi contempla parcă fiecare obiect. Căuta cu privirea şi părea că simte mirosul epocii de altădată, mirosul cafelei Marghiloman, atât de renumită. Este vorba despre Irina Vlăduca Marghiloman, urmaşa familiei Marghiloman, cetăţean de onoare al municipiului Buzău, care astăzi, fără a se afla neapărat într-o vizită oficială, a trecut pe la castel. Se află de câteva zile în oraşul nostru pentru a stabilii detaliile asociaţiei umanitare căreia doreşte să îi pună bazele.

Prin Asociaţia Umanitară Alexandru Marghiloman, Irina Vlăduca Marghiloman are planuri mari. Pentru copii şi stundenţi, aşa cum a mărturisit, dar are o preocupare aparte şi pentru marea pasiune a lui Alexandru Marghiloman: caii. În acest sens, a găsit un pasionat care va veni la Buzău special pentru acest lucru.

Irina Vlăduca Marghiloman, urmaşa familiei Marghiloman, a fost numită cetăţean de onoare al municipiului Buzău şi chiar dacă trăieşte în Germania a declarat că iubeşte România şi simte româneşte. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>