Publicat la: 09.12.2016. 18:34 / 807 views

APA METEORICĂ, ÎN ATENŢIA PRIMARULUI. SE ÎNCEARCĂ REDUCEREA TAXEI

O cheltuială importantă care încarcă facturile primăriei şi pe cele ale cetăţenilor este constituită de taxa pentru apa meteorică. Primăria trebuie să achite o sumă uriaşă pentru cei peste un milion şi jumătate de metri patraţi taxabili din municipiu.

canalPrimăria trebuie să aloce sume importante din bugetul local pentru a achita facturile pentru apa meteorică, preluată de sistemul de canalizare din municipiul Buzău.

Se lucrează asiduu la întocmirea unui studiu ştiinţific referitor la apa meteorică, în urma căruia, primarul Buzăului intenţionează să să introducă un proiect de hotărâre în CLM. Proiectul urmează să fie finalizat până la sfârşitul anului, iar în luna ianuarie va fi supusă aprobării consilierilor locali reducerea volumului şi preţului la apa meteorică.

Dacă Primăria va avea succes în demersul său, vor putea beneficia şi locuitorii municipiului care au proprietăţi în oraş.

Aceştia din urmă plătesc apa meteorică de două ori; o dată în comun, prin achitarea dărilor către primărie şi a doua oară individual, pentru terenul, casa sau apartamentul pe care le au în proprietate. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!