Publicat la: 30.08.2017. 18:37 / 830 views

APA METEO, ÎN DEZBATERE PUBLICĂ. TAXA SE VA ELIMINA… CU ÎNTÂRZIERE

Taxa pe apa de ploaie nu va fi eliminată din luna septembrie. Mulţi s-au aşteptat ca decizia A.D.I. de săptămâna trecută să fie asumată imediat de Consiliul Local Municipal Buzău. Conducerea Palatului Comunal a decis să pună proiectul în dezbatere publică, timp de o lună.

Sistemul-pluvial-al-acoperisuluiServiciul de evacuare meteo perceput de Compania de Apă va fi facturat şi pentru ploile ce vor fi înregistrate în luna septembrie. Imediat după şedinţa Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău 2008, preşedintele Petre Emanoil Neagu declara că, pentru eliminarea taxei pentru populaţie şi reducerea de 30% pentru firme, nu mai este necesară o dezbatere publică, ci doar o aprobare în şedinţă de consiliu local.

Între timp, responsabilii din Palatul Comunal au studiat legislaţia şi, ca măsură de prevenire a eventualelor contestaţii, au decis să lanseze proiectul în dezbatere publică.

Cel mai probabil, prima lună în care taxa pe apa de ploaie nu va mai fi plătită de buzoieni va fi noiembrie, când Compania de Apă va emite facturile pentru luna octombrie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!