Publicat la: 14.02.2017. 19:12 / 862 views

APA DE PLOAIE SE PLĂTEŞTE ÎN CONTINUARE. COMPANIA AŞTEAPTĂ DECIZII CONCRETE DE LA C.L.M.

Vom percepe în continuare taxa pentru apa meteorică”, anunţă oficialii Companiei de Apă. Precizarea vine după ce conducerea Primăriei a declarat că buzoienii nu vor mai plăti această taxă timp de trei luni, în urma unei hotărâri în Consiliul Local. Decizia aleşilor nu prevede explicit sistarea sau suspendarea plăţii, adaugă cei de la Compania de Apă.

apa meteoReprezentanţii Companiei de Apă anunţă, răspicat, că nu sunt motive pentru ca taxa pe apa meteorică să fie scoasă din facturi. Ei explică faptul că la şedinţa de consiliu local în cadrul căreia a fost dezbătută această problemă nu a fost adoptată o hotărâre de sistare sau de suspendare a plăţii. Aceeaşi situaţie este valabilă şi pentru râmniceni.

Cu alte cuvinte, atât buzoienii, cât şi râmnicenii vor plăti, în continuare, taxa pe apa de ploaie, în ciuda afirmaţiilor făcute de autorităţi după şedinţele de consiliu local de acum două săptămâni.

Oficialii operatorului regional mai spun că taxa pe apa meteorică se percepe obligatoriu în baza legii şi că autorităţile ar trebui să găsească motive juridice întemeiate pentru a decide sistarea ori suspendarea plăţii.

Autorităţile vor fi acum nevoite să identifice noi soluţii pentru promovarea unor hotărâri care să conducă la eliminarea sau suspendarea taxei pentru apa de ploaie preluată în sistemul de canalizare gestionat de Compania de Apă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!