Publicat la: 03.04.2020. 19:02 / 449 views

ANUNŢ PUBLIC AL S.C. AROMET REMAT SRL

SC AROMET REMAT SRL cu sediul în municipiul Buzău, Şoseaua Brăilei, nr. 15, judeţul Buzău, anunţă că a depus la AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI BUZĂU documentaţia tehnică necesară autorizării din punct de vedere al protecţiei mediului a activităţilor:

–  Colectare deşeuri nepericuloase – cod CAEN –  3811;

–   Colectare deşeuri periculoase – cod CAEN – 3812;

–   Tratarea şi eliminarea deşeurilor  nepericuloase – cod CAEN –  3821;

–   Tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase – cod CAEN –  3822;

–   Recuperarea materialelor reciclabile sortate – cod CAEN 3832;

–   Comerţ cu ridicata al deşeurilor şi resturilor – cod CAEN –  4677;

desfăşurata în municipiul Buzău, Şoseaua Brăilei, nr. 15, judeţul Buzău.

Documentaţia poate fi consultată laurmătoarea adresă de internet: www.apmbuzau.ro şi se pot primi sugestii şi contestaţii in termen de 20 zile lucrătoare de la data publicării la adresa de email office@apmbz.anpm.ro.
A.P.M. Buzău nu este obligat să ia în considerare propuneri şi contestaţii care intervin după termenul de mai sus şi nici contestaţii şi propuneri anonime sau care se bazează pe interese străine de fondul probemelor supuse dezbaterii publice.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!