Publicat la: 24.11.2018. 18:18 / 1.501 views

ANUNT IMPORTANT

Serviciul de alimentare cu apa a fost sistat in data de 24.11.2018, in mai multe zone ale Municipiului Ramnicu Sarat (aproximativ 900 de consumatori afectati), incepand cu ora 13.30. Masura a fost cauzata de avarierea unei conducte de alimentare cu apa, in urma unor interventii executate fara autorizatie de catre un tert. Echipele de interventie ale Operatorului Regional iau, in regim de urgenta, toate masurile necesare pentru remedierea situatiei, in asa fel incat, pana la ora 16.00, sa fie reluata furnizarea serviciului. La reluarea furnizarii serviciului este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!