Publicat la: 26.09.2019. 18:43 / 559 views

ANUNŢ DIN PARTEA TRANS BUS. APAR MODIFICĂRI ÎN PROGRAMUL DE TRANSPORT PUBLIC

autobuze 1Începând cu data de 1 octombrie se produc o serie de modificări în programul de transport public al operatorului regional  TRANS BUS S.A. În primul rând traseul 17 Estival va fi scos din programul de transport.

De asemenea, pe traseul Zona 113 sarcinile vor fi preluate de  către traseele Z 111 pentru utilizatorii din staţiile situate de pe strada Aleea Sporturilor (Sala Sporturilor, Broşteni şi Intersecţie Dorobanţi), şi respectiv Z 115 pentru călătorii din staţiile situate pe strada Al. Marghiloman (Micro 5, Bariera Brăilei).

Societatea de transport mai anunţă că traseul Z 116: se decalează cu 5 min. în avans  semi cursa de dimineaţă, astfel încât aceasta să se execute în intervalul orar 06:00 Micro 14 – 06:30 str. Primăverii.

Traseul Z 118 se va modifica prin ajustarea orelor de plecare în funcţie de orarul elevilor de la Colegiul M. Eminescu , astfel: plecări din AROMET la orele 06:55 şi 12:50, plecări din Micro 14 şa orele 13:25 şi 19:30.

Şi pe traseul 7 au intervenit o serie de modificări în privinţa plecărilor din capetele de traseu de luni până vineri, însă călătorii pot studia aceste modificări fie pe site-ul instituţiei, fie pe afişajele din staţiile de autobuz.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!