Publicat la: 30.10.2018. 18:26 / 1.215 views

ANOTIMPUL PARCĂRILOR. ÎN SEZONUL RECE VOR FI PREGĂTITE NOI LOCURI DE PARCARE

Când vremea rece va fi nefavorabilă asfaltărilor, drumarii de la Urbis Serv nu vor rămâne fără ocupaţie. Primăria are în plan pregătirea mai multor parcări publice şi de reşedinţă din diverse zone ale oraşului. Prima care va fi reamenajată şi pregătită pentru asfaltare va fi parcarea din spatele blocurilor turn de pe bulevardul Bălcescu.      

parcare balcescu 1Urbis se află pe ultima sută de metri cu asfaltarea străzilor din cartierele Dorobanţi 1 şi Broşteni.

Din momentul în care temperatura exterioară nu va mai permite aşternerea de covoare asfaltice, drumarii vor începe procedurile de reconfigurare şi reamenajare a unor parcări din municipiu.

Parcarea din spatele blocurilor turn de pe bulevardul Nicolae Bălcescu va fi reabilitată şi reamenajată în întregime.

Vor rezulta aproape 200 de noi locuri de parcare.

Parcarea va fi pregătită pentru asfaltare, adică va fi săpată şi bordurată pentru ca atunci când vremea o va permite să se aştearnă covorul asfaltic şi să fie trasată.

În vederea amenajarii parcărilor din toate zonele oraşului, Primăria îi va notifica pe toţi proprietariide garaje de pe teritoriul municipal.

În cazul în care garajele nu vor fi dezasamblate până la 1 ianuarie, Urbisul le va demola şi va trimite nota de plată proprietarilor acestora. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!