Publicat la: 09.10.2019. 17:58 / 1.038 views

ANIVERSARE PENTRU CENTRUL DE EDUCAŢIE INCLUZIVĂ. A CONFERENŢIAT ANDREI PLEŞU, DESPRE CONSTANTIN NOICA

Eveniment aniversar pentru Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Buzău. Astăzi au fost sărbătoriţi 60 de ani de la înfiinţare, în cadrul unei manifestări organizate la Centrul Cultural ”Alexandru Marghiloman.” Conferenţiar al evenimentului a fost scriitorul Andrei Pleşu, care a vorbit despre relaţia cu filosoful Constantin Noica.

eveniment plesu 4 eveniment plesu 3

Invitatul de onoare şi-a început discursul cu amintirile care îl leagă de meleagurile Buzăului.

Cu ocazia marcării a 110 ani de la naşterea lui Constantin Noica, scriitorul Andrei Pleşu a vorbit despre întâlnirile sale, din studenţie, cu renumitul filosof român.

Aniversarea înfiinţării Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă a fost încă un prilej pentru profesori şi colaboratori de a vorbi despre problemele cu care se confruntă în societate copiii cu nevoi speciale. (Mihai Bunăziua) 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!