Publicat la: 12.06.2017. 19:34 / 786 views

ANGAJAŢI ROBOŢI ÎN PALATUL COMUNAL. DIN NOU, ORGANIGRAMA PRIMĂRIEI E BLOCATĂ

Pentru a doua oară, Primăria a pierdut o bătălie în încercarea de a disponibiliza aproape 300 de poliţişti locali. Şi de această dată, decizia instanţei are efect şi asupra schemei de personal din Palatul Comunal. Noua organigramă aprobată în Consiliul Local Municipal a fost blocată, adâncindu-se, astfel, criza de personal din administraţie.

primaria buzauSentinţa dată săptămâna trecută de Tribunalul Buzău în favoarea poliţiştilor locali are efect negativ asupra organigramei Primăriei. Prin decizia instanţei, şi noua schemă de personal din Palatul Comunal a fost suspendată, astfel că toate procedurile de angajare au fost blocate.

Până la momentul suspendării, se trecuse la o etapă de selecţie a unor funcţionari publici, prin transfer. Dintre cei 60 de pretendenţi, 12 au fost admişi, dar Primăria a anunţat, oficial, că nu se mai pot face transferurile, urmare a deciziei Tribunalului. În aceste condiţii, greul pică tot pe actualii angajaţi.

Responsabilii Primăriei speră într-o revenire asupra deciziei, prin contestaţia ce va fi judecată la Curtea de Apel Ploieşti. Aproape 150 de posturi ar fi urmat să fie scoase la bătaie pentru mai multe departamente din Palatul Comunal. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!