Publicat la: 17.02.2021. 19:55 / 310 views

ANEXE LA STADIONUL DE ATLETISM. ANUL ACESTA VA FI REFĂCUTĂ PARCAREA

Stadionul de Atletism de pe Calea Eroilor a fost reabilitat și modernizat ca la carte, dar parcarea a rămas neatinsă. Pentru că societatea care a administrat-o din mai 2008 nu a întreținut-o conform înțelegerii, Consiliul Local Municipal a reziliat contractul în noiembrie, anul trecut. Pe suprafața de aproape 1700 de metri pătrați va fi amenajată o parcare publică și vor fi construite mai multe anexe necesare funcționării Stadionului.

parcare atletism 4Mulți dintre buzoienii care au obținut permise de acces în incinta Stadionului de Atletism pentru Competiții și Antrenamente, merg până la stadion cu mașinile.

Numai că parcarea existentă nu a mai fost întreținută de ani buni și este ciuruită de gropi care, atunci când plouă sau se topește zăpada, se transformă în luciuri de apă.

Într-adevăr, în ședințas CLM din 23 noiembrie 2020, consilierii municipali au aprobat rezilierea contractului de cooperare cu firma care a adminsitrat-o, pentru terenul cu o suprafață de 1691 metri patrați, situat în Calea Eroilor, nr. 10.

Cea mai mare parte din terenul respectiv va fi reabilitată și trasată și își va păstra destinația de parcare publică, iar pe restul suprafeței vor fi construite vestiare, grupuri sanitare și spații de depozitare pentru materiale specifice.

Sunt absolut necesare pentru Stadionul de Atletism pentru Competiții și Antrenamente, dar nu a fost suficient spațiu în interiorul acestuia pentru construirea lor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!