Publicat la: 09.01.2020. 19:23 / 421 views

AMICALE TARI, PENTRU METALUL. PETROLUL, OŢELUL ŞI CSA STEAUA, PE LISTA ADVERSARELOR

S-a încheiat vacanţa pentru fotbaliştii celui mai vechi club buzoian de fotbal. Lotul Metalului s-a reunit şi urmează un semicantonament efectuat în baza sportivă proprie. Vali Stan & co au preferat să facă pregătirea la Buzău, pentru a beneficia de un teren decent.

vali stan metalul metalul 2

Prima partidă de verificare, una facilă, va pune faţă în faţă echipele de seniori şi de junior ale Metalului, prilej cu care staff-ul buzoian va decide dacă vreunul dintre tinerii împrumutaţi la Locomotiva ar putea lua parte la pregătirea centralizată de iarnă, alături de seniori. Metalul va juca apoi pe 25 ianuarie, cu Râmnicu Sărat, pentru ca pe 2 februarie să întâlnească pe Victoria Traianu, ocupanta locului I în Liga a patra din judeţul Brăila..

Seria meciurilor tari debutează pe 12 februarie, când elevii lui Vali Stan vor juca cu CSM Focşani. Pe 18 februarie se vor întâlni cu Petrolul Ploieşti iar pe 22 februarie cu CSA Steaua.

În ultima partidă amicală din intersezon, Metalul va întâlni pe Oţelul Galaţi, în deplasare.

Dacă în privinţa amicalelor Metalul s-a mişcat excelent,  buzoienii nu au punctat, deocamdată, pe piaţa transferurilor. Un singur jucător a acceptat să vină în probe. Este vorba despre un mijlocaş de la CSA Steaua, aflat însă în proprietatea celor de la Viitorul. Dacă recomandările în ceea ce-l priveşte sunt excelente, temerile lui Vali Stan sunt legate de faptul că tânărul de 21 de ani vine după şase luni de inactivitate, din cauza unei operaţii la genunchi. Deocamdată, Metalul se bazează pe un lot de 20 de jucători, dintre care trei portari. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!