Publicat la: 26.06.2019. 18:10 / 608 views

AMICALE PENTRU GLORIA, CU HĂRMAN, FOCŞANI ŞI HAPOEL HAIFA

Două cantonamente şi amicale tari, pentru Gloria Buzău. După perioada de acumulare de la Spătaru, buzoienii vor urca, pe 1 iulie, la Poiana Braşov, pentru un cantonament de 11 zile. Între timp, Ilie Stan a perfectat câteva amicale, cu AFC Hărman, CSM Focşani şi Hapoel Haifa. Cu echipa din Israel se va juca la Mogoşoaia, locul de pregătire ales de managerul Haim Sivas.

gloria antrenament 2019Echipa lui Gabi Tamaş, Hapoel Haifa, va fi una dintre adversarele Gloriei, din intersezon. Pe adresa clubului din Crâng a venit o propunere pentru un amical ce se va disputa la Mogoşoaia, locul de cantonament al israelienilor. Partida ar urma să se dispute pe 17 iulie. În prealabil, pe 1 iulie, buzoienii vor merge în cantonament la Poiana Braşov. Ilie Stan a conturat şi un program de amicale, Gloria urmând să întâlnească pe AFC Hărman pe 11 iulie, dar şi pe CSM Focşani, în dublă manşă, pe 20 şi 24 ale lunii viitoare.

Roş-albaştrii vor efectua şi un al doilea cantonament, la Monteoru, către finele lunii iulie. Antrenamentele se vor desfăşura pe Gloria şi pe terenurile de lângă oraş. Între timp, Ilie Stan mai caută un amical, pentru data de 27 iulie, pentru că pe 3 august începe campionatul Ligii a II-a.

Ilie Stan are  ca obiectiv clasarea pe unul din primele şase locuri ale Ligii a II-a. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!