Publicat la: 12.12.2018. 19:32 / 813 views

AMICALE DE FOC, PENTRU HANDBALISTELE BUZOIENE. MECIURI CU CSM, CORONA BRAŞOV ŞI RÂMNICU VÂLCEA

Intersezon extrem de încărcat, pentru elevele lui Dumitru Muşi. Buzoiencele au efectuat un cantonament montan şi urmează să participe la mai multe miniturnee de pregătire, în cadrul cărora vor disputa amicale tari. Mâine, buzoiencele joacă în Sala Sporturilor Romeo Iamandi cu CSM2 Bucureşti.

handbal 1Perioada de foc a pregătirilor pentru echipa de handbal se reia de mâine, cu un amical împotriva celor de la CSM2 Bucureşti. Buzoiencele vor juca acasă, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. De asemenea, pe 14 decembrie, elevele lui Dumitru Muşi vor juca un amical cu Slobozia. Între 18 şi 20 decembrie, lotul buzoian se va deplasa la Braşov, unde va participa la un miniturneu de pregătire. Printre adversare, se numără Corona Braşov şi Râmnicu Vîlcea.

După turneul de sub Tâmpa, lotul buzoian se va deplasa la Brăila, pentru altă competiţie amicală. Seria de meciuri de verificare se va încheia pe 27 decembrie, cu o partidă împotriva SCM Râmnicu Vâlcea.

Gloria va juca primul meci oficial în Liga Florilor pe 10 ianuarie, la Bucureşti, cu CSM. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!