Publicat la: 03.04.2020. 18:11 / 474 views

AMENZILE CONTINUĂ SĂ CURGĂ. BILANŢUL ULTIMELOR 24 DE ORE

Sute de amenzi au fost date şi ieri, în judeţul Buzău, pentru cei care au încălcat prevederile ordonanţelor militare. Azi, la Buzău, 328 de persoane se aflau în carantină, în timp ce alte aproape 3.500 erau izolate la domiciliu.

oameni amenziForţele de ordine au continuat să aplice sancţiuni pentru persoanele care au fost oprite pe stradă şi nu îşi justificau deplasările. Peste 300 de buzoieni au fost amendaţi pentru încălcarea ordonanţelor militare.

Pe de altă parte, autorităţile din Prefectură informează că, la Buzău, numărul persoanelor aflate în carantină a crescut la 328, în timp ce alţi aproape 3.500 de cetăţeni se află în izolare la domiciliu. La nivel de judeţ, douăsprezece cazuri de infectare cu noul coronavirus sunt confirmate. Se înregistrează, de asemenea, cinci situaţii în care buzoienii s-au vindecat de Covid-19. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!