Publicat la: 03.04.2018. 19:17 / 1.112 views

AMENZI USTURĂTOARE DE LA TRANS BUS. PASAGERII FĂRĂ BILET, BUNI DE PLATĂ

Atenţie mare, la călătoriile cu Transbus! Începând de săptămâna viitoare se vor pune în vânzare biletele de călătorie, iar pasagerii prinşi că vor călători fraudulos vor primi amendă ce poate fi cuprinsă între 100 şi 500 de lei. Ar exista, totuşi, posibilitatea ca pasagerii prinşi de controlori fără bilet să plătească o suprataxă de 30 de lei şi să scape de amendă.

gica toader trans bus 2Începând de săptămâna viitoare, buzoienii care doresc să circule cu autobuzele Trans Bus şi nu au abonamente, vor trebui să îşi cumpere bilet, fie de la ghişeele sociatăţii, fie de la chioşcurile de ziare. Aceste bilete vor fi compostate în mijlocul de transport în comun. Pasagerii prinşi de controlor fără bilet compostat, riscă amenzi cuprinse între 100 şi 500 de lei.

Până a se ajunge la amendă, în următoarea perioadă, până se vor obişnui pasagerii, va exista posibilitatea ca cei prinşi călătorind fraudulos, să plătească o suprataxă de 30 de lei şi să scape de amendă.

Biletele de călătorie vor fi puse în vânzare de săptămâna viitoare şi se vor găsi atât la tonetele societăţii din municipiu, cât şi la chioşcurile de vânzare presă.

 (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!