Publicat la: 08.04.2020. 18:17 / 665 views

AMENZI PENTRU TRANSPORTATORII DIN JUDEŢ. NEREGULI GRAVE, DESCOPERITE DUPĂ CONTROALE INOPINATE

Vehicule neechipate cu dezinfectanţi, călători în picioare şi tineri plecaţi pur şi simplu la plimbare, cu mijloacele de transport în comun, de pe rutele judeţene. Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de autorităţi, în urma unui control efectuat ieri, pe rutele din judeţ.

 amenzi transportatori controale transportatori

Ieri reprezentanţii Consiliului Judeţean au efectuat mai multe controale  pe traseele din judeţ, pentru a verifica modul în care se desfăşoară transportul comun de persoane.

Cu ocazia acestor controale, s-a constatat că transportatorii buzoieni nu şi-au învăţat deloc lecţia. Astfel multe dintre vehiculele din circulaţie nu erau echipate cu dezinfectanţi şi, mai grav, mulţi dintre şoferi plecaseră la drum cu mai mulţi călători decât prevăd normele impuse de starea de urgenţă.  Este, de altfel, un obicei împământenit la transportatorii judeţeni, acela de a supraaglomera mijloacele de transport, pentru un câştig facil.

În urma neregulilor descoperite, reprezentanţii autorităţilor au aplicat mai multe sancţiuni. Din păcate, s-a constatat că mulţi dintre cetăţenii surprinşi ieri în mijloacele de transport nu aveau un motiv rezonabil pentru a se deplasa. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!