Publicat la: 23.03.2020. 19:03 / 192 views

AMENZI PENTRU PERSOANELE CARE NU RESPECTĂ IZOLAREA. SANCȚIUNI PENTRU O FEMEIE DE 62 DE ANI ŞI UN TÂNĂR DE 22 ANI

Patrule mixte formate din poliţişti şi jandarmi au aplicat deja la Buzău sancţiuni pentru persoanele care nu respectă măsura izolării la domiciliu după venirea din străinatate. O femeie de 62 de ani şi un tânăr de 22 ani au fost amendaţi şi plasaţi în carantină.
oameni corona 2Potrivit Prefecturii Buzău, duminică, o patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi au depistat o femeie in vârstă de 62 de ani din localitatea Pleşeşti care nu respecta regimul izolării la domiciliu. Femeia a fost sancţionată contravenţional, iar forţele de ordine au pus in aplicare prevederile ordonanţei militare emise sâmbătă şi au plasat-o în carantină.

Un alt caz este cel al unui tânăr de 22 de ani din Vadu Paşii care, întors sâmbătă din Franţa, nu a reuşit să rămână la domiciliu decât până duminică la prânz când împreună cu mama sa a venit în municipiul Buzău. Maşina condusă de tânărul de 22 de ani a provocat un accident rutier, neacordând prioritate la intrarea într-o intersecţie. În urma accidentului, pe lângă sancţiunile pe linie rutieră poliţiştii l-au amendat pe tânărul de 22 de ani cu 20.000 de lei şi l-au plasat în carantină pentru 14 zile.

In ultimele 24 de ore, forţele de ordine au verificat 1188 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.100 lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!