Publicat la: 26.09.2018. 18:13 / 1.280 views

AMENZI MARI, DATE DE POLIŢIŞTII LOCALI. PESTE 60 DE SANCŢIUNI, ÎNTR-O SINGURĂ ZI

63 de sancţiuni şi peste 18.000 lei, suma cumulată a amenzilor aplicate de poliţiştii locali într-o singură zi. Angajaţii Primăriei au sancţionat şoferii care nu au respectat regulile de staţionare în oraş şi limitele impuse vehiculelor de transport marfă.

amenzi pl 2Sancţiunile au fost aplicate pentru staţionarea autovehiculelor pe pista de biciclete situată pe Calea Eroilor, staţionarea autovehiculelor în zona de acţiune a indicatoarelor “Staţionarea interzisă” din zona Al. Industriilor – Casa de pensii Buzău şi pe toate arterele de circulaţie din municipiu unde vehiculele de transport marfă, a căror masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, este interzisă.

Nu s-au bucurat de clemenţă nici şoferii de TIR care tranzitau municipiul, în loc să folosească rutele ocolitoare.

Circulaţia vehiculelor de transport marfă pe raza municipiului este permisă numai pe unele trasee şi cu un program bine stabilit. Pentru încălcarea conduitei, conducătorii auto pot fi sancţionaţi contravenţional cu 2 puncte de amendă şi două de penalizare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!