Publicat la: 20.10.2017. 18:15 / 635 views

AMBASADORII CULTURII BUZOIENE. CEA DE-A DOUA EDIŢIE SE DESFĂŞOARĂ MÂINE LA BUZĂU

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Naţional „Ambasadorii Culturii Buzoiene” se va desfăşura mâine în mai multe locaţii din municipiu. Programul festivalului va începe la ora 12, cu o serie de activităţi derulate la Galeriile de Artă Ion Andreescu şi va continua cu o expoziţie de costume populare şi un concert coral la Sala mare a Consiliului Judeţean.        

picturiMâine, la Galeriile de Artă Ion Andreescu va debuta cea de-a doua ediţie a Festivalului Naţional Ambasadorii Culturii Buzoiene, organizat  de Asociaţia Culturală Transcendent.

La ora 12 va fi vernisată o expoziţie de pictură, sculptură, grafică şi arte decorative cu lucrări semnate de artişti profesionişti, membri ai filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România.

După vernisaj, programul festivalului va continua cu un regal de muzică instrumentală, susţinut de Trio Ars Nova din Buzău.

De la ora 16, în foaierul Sălii Mari a Consiliului Judeţean, va putea fi vizionată o expoziţie de costume populare.

Organizatorii festivalului sunt Asociaţia Culturală Transcendent şi Consiliul Local Municipal. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>