Publicat la: 16.09.2020. 18:10 / 270 views

“AM CÂŞTIGAT CU SUFLETUL”. STAFF-UL BUZOIAN ACUZĂ PERIOADA LUNGĂ DE PAUZĂ

Dupa o partida plina de suspans, in care HC Buzau s-a impus la limita in defavoarea celor de la Dunarea Calarasi, antrenorii buzoienilor s-au declarat entuziasmati de rezultat. Fair-play, Bogdan Constantin a declarat imediat dupa meci ca determinarea elevilor sai a fost principalul atu pentru castigarea partidei.

  hc buzau dunarea 2 hc buzau dunarea

Entuziasm general, în rândul “Lupilor”, după victoria de ieri, în prima partidă oficială după câteva luni de repaos. Buzoienii s-au impus la limită, 21 la 20, într-un meci care putea fi adjudecat de ambele formații. Diferența, spun antrenorii buzoieni, a făcut-o determinarea cu care handbaliștii de la HC au intrat pe teren.

De cealaltă parte, tehnicianul Brăilei a acuzat o lipsă de eficiență, pe faza de atac, a elevilor săi. În plus, ambii tehnicieni au reclamat lipsa meciurilor, fie ele oficiale sau de pregătire, în ultimele luni.

HC Buzău este angrenată în primul turneu al Ligii Zimbrilor, găzduit la Sfântu-Gheorghe. Programul grupării buzoiene cuprinde 3 partide, cu Dunărea, Timișoara și Baia Mare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!