Publicat la: 23.01.2020. 19:16 / 788 views

“AM ALES SĂ NU MĂ PENSIONEZ!”, A DECLARAT ŞEFUL POLIŢIEI, ÎN CONTEXTUL VALULUI DE PENSIONĂRI DIN IPJ

Comandantul Poliţiei buzoiene mărturiseşte că ar fi putut ieşi la pensie, încă de anul trecut, dar a ales să rămână în sistem. Începutul de an aduce un număr mare de pensionări în cadrul IPJ. Comisarul-şef Laurenţiu Pantazi nu crede că se va ajunge la tăierea unor drepturi pentru poliţiştii care ies la pensie.

sediu ipj pantazi

Inspectoratul de Poliţie al judeţeului Buzău se confruntă cu un val de pensionări, în contextul numeroaselor dezbateri cu privire la o posibilă modificare a legislaţiei prin afectarea pensiilor speciale.

Comandantul Poliţiei buzoiene, comisarul şef Laurenţiu Pantazi, a mărturisit că putea să facă acest pas încă de anul trecut, însă a preferat să nu se pensioneze. Nu crede că vor fi decise schimbări care i-ar putea afecta pe poliţişti, la momentul pensionării.

Pe de altă parte, chiar dacă precizează că valul de pensionări din această perioadă a fost acoperit prin reorganizare de efective, şeful IPJ admite că sistemul a fost părăsit de cadre cu experienţă îndelungată, esenţiali pe anumite departamente.  

De la începutul anului, 20 de poliţişti buzoieni au solicitat să iasă la pensie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!