Publicat la: 28.07.2020. 18:36 / 512 views

ALTERNATIVE PENTRU INTERNARE. SPITALUL JUDEȚEAN ȘI SPITALELE PRIVATE

Autoritățile din sănătate încearcă să identifice noi locuri pentru internarea pacienților cu Covid-19. Faptul că, până acum, nu s-a primit niciun răspuns cu privire la Spitalul CFR, dă de înțeles că nu e o variantă dorită de responsabilii de la Centru. În aceste condiții, DSP a inițiat noi discuții cu spitalele private și cu Spitalul Județean.

judetean 1Săptămâna trecută, Direcția de Sănătate Publică a transmis la București o solicitare privind transformarea Spitalului CFR Buzău în unitate suport de Covid. Propunerea s-a lovit de opoziția responsabililor de la Spitalul CFR Galați, de care aparține unitatea de la Buzău. Astfel, varianta dorită de DSP are slabe șanse de reușită. În acest context, autoritățile din sănătate încearcă o colaborare cu spitalele private.

De asemenea, pentru o intervenție mai operativă în cazul persoanelor cu comorbidități și care sunt suspecte de infectare cu coronavirus, se încearcă identificarea unor spații tampon în Spitalul Județean de Urgență.

În momentul de față, toate paturile destinate internării pacienților cu Covid-19 sunt ocupate, atât la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, cât și la secția exterioară Gârlași a Spitalului Județean de Urgență Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!