Publicat la: 09.04.2019. 18:35 / 1.465 views

ALTERNATIVĂ PENTRU ÎNCĂLZIRE. PRIMĂRIA VA ACORDA SUBVENŢII PENTRU CENTRALE DE APARTAMENT

Primăria a postat spre dezbatere publică proiectul referitor la acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru achiziţionarea de sisteme alternative de încălzire a locuinţelor. Proiectul a devenit unul urgent şi ca urmare a sistării agentului termic livrat de Ecogen Therm populaţiei racordată la sistemul centralizat de încălzire al Regiei Autonome Municipale.

centralaProiectul iniţial a fost aprobat încă din toamna trecută şi urmează să fie modificat pentru ca buzoienii care îndeplinesc cerinţele impuse să poată beneficia în număr cât mai mare de sprijinul financiar.

Locatarii din apartamentele racordate la RAM îşi pot alege sisteme cu centrale pe gaz, electrice sau orice altă modalitate de încălzire autorizată pe teritoriul României.

Banii de la primărie nu vor fi viraţi beneficiarilor, ci direct furnizorilor de la care vor fi achiziţionate sistemele de încălzire de apartament.

Proiectul urmează să fie supus aprobării la viitoare şedinţă a Consiliului Local Municipal, care va fi convocat după finalizarea dezbaterii publice.

Cererile solicitanţilor vor fi depuse la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului, pentru întocmirea dosarelor de acordare a ajutorului financiar. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Popescu spune:

    Buna dimineata,
    Doresc centrala la ap.cu 2 camere pentru ca Termoenergeetica nu asigura caldura necesara si nici apa calda.
    Care vor fi costurile si daca este subventionat?
    Multumesc.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!