Publicat la: 17.10.2018. 18:10 / 874 views

ALTE STRĂZI ÎN LUCRU. CARTIERUL DOROBANŢI 1 ESTE ASALTAT DE DRUMARI

Campania de asfaltare a străzilor din municipiu continuă în forţă. Drumarii de la Urbis au intrat pe străzile din vecinătatea Şcolii Gimnaziale numărul 7, pe care le pregătesc pentru asfaltare. Continuă şi amenajarea unor alei şi a rigolelor de la Piaţa Dorobanţi.      

asfaltare dorobanti 1După ce au dus la bun sfârşit asfaltarea străzilor din jurul Şcolii Gimnaziale numărul 7, drumarii de la Urbis au atacat şi străzile adiacente din cartier.

În timp ce utilajele noi, de mare capacitate, frezează străzile pentru a putea fi aşternut covorul de asfalt, alte echipe lucrează în Piaţa Dorobanţi.

Majoritatea trotuarelor de la Piaţa Dorobanţi au fost reabilitate iar celelalte vor intra în lucru după ce vor fi finalizate lucrările aflate în desfăşurare.

Pe strada Pompiliu Ştefu se finalizează primul tronson asfaltat, după care vor începe operaţiunile de pregătire şi pe cel de-al doilea.

Pe Aleea Căprioarei din Crâng a început deja turnarea stratului de asfalt şi pe cel de-al doilea tronson care a necesitat operaţiuni de pregătire mai complexe. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!