Publicat la: 29.05.2014. 22:28 / 2.220 views

ALTARUL APEI MURDARE. COLECŢIE IMPRESIONANTĂ STRÂNSĂ ÎN TIMP DE PREŞEDINTELE UAP

Supărare maximă pentru Gheorghe Tănăsescu, preşedintele Uniunii Asociaţiilor de Proprietari din Buzău, din cauza apei murdare furnizate din ce în ce mai des de Compania De Apă.

apa-murdaraTănăsescu a adunat în timp mostre de apă murdară de la chiuveta din sediul asociaţiei, unde a realizat un soi de altar, o expoziţie cu sticle cu apă murdară, fotografii cu rufe îmbâcsite după spălare şi cu texte explicative.

Motivele celor de la Compania de Apă sunt aceleaşi de fiecare dată. Ba că este consumul mult prea mare în anumite perioade, ba că din cauza unor căderi de curent se crează turbioane care antrenează depunerile din ţevi.

Dar, explicaţiile lor nu pot mulţumi consumatorii care se confruntă cu acest fenomen de ani de zile.

Într-adevăr, consilierul local Ion Barbu, şi el preşedinte de asociaţie, a prezentat în şedinţa Consiliului Local Municipal o sticlă cu apă murdară, în sprijinul unui proiect referitor la apa potabilă din oraşul nostru.

Preşedintele UAP Buzău susţine că această companie prezintă Consiliului Local propunerile pentru creşterea preţurilor, fără consulta şi asociaţiile de proprietari.

În anul 2006 un metru cub de apă potabilă costa 1,34 lei iar acum, acelaşi metru cub costă 5 lei şi 7 bani, iar apa are o calitate mult mai scăzută.

În ziua de astăzi un buzoian plăteşte apa şi canalul cu 8.16 lei pe metru cub.

Apa neagră colectată din diferite puncte ale cartierului Crâng în noaptea dinaintea Înălţării şi a doua zi vor rămâne pe altarul dedicat proastelor servicii ale Companiei de Apă până când buzoienii vor găsi o metodă de a contracara nepăsarea acesteia faţă de sănătatea comunităţii.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!