Publicat la: 26.05.2017. 18:22 / 1.431 views

ALT „SPECTACOL” ÎN CLM. UN CONSILIER LOCAL A FOST ACUZAT CĂ A DEVENIT AVOCATUL LUI TESCARU

Proiectul de hotărâre referitor la acordarea unui mandat special pentru reprezentarea municipiului Buzău la şedinţele Adunărilor Generale ale Acţionarilor de la Compania de Apă a creat disensiuni. Unul dintre consilierii pe a cărui susţinere primarul Toma ar fi trebuit să se bazeze, a adus argumente împotriva acestui proiect. Ca urmare, acesta a fost acuzat că s-a erijat în „avocatul lui Tescaru”.

florescuÎncă o dată, subiectul Compania de Apă stârneşte disensiuni în sânul Consiliului Local Municipal, disensiuni care, uneori, capătă accente dramatice.

De data aceasta, scandalul a pornit de la un proiect de hotărâre referitor la acordarea unui mandat special pentru Georgeta Cristea, care va reprezenta municipiul Buzău în Adunarea generală ordinară şi în Adunarea Generală extraordinară a acţionarilor de la Compania de Apă. Consilierul local PSD, Constantin Florescu, considerat până de curând a fi sfătuitorul primarului pe probleme juridice, nu a fost de acord cu proiectul de hotărâre pus în discuţie.

Fostul judecător a atras atenţia consilierilor locali că ar putea fi răspunzători pentru consecinţele votului exprimat pentru acordarea mandatului special la Compania de Apă pentru Georgeta Cristea.

Contrariat de faptul că unul dintre consilierii de bază, coleg de partid, se opune proiectului de hotărâre, primarul Toma nu şi-a ascuns nemulţumirea.

Controversa dintre cei doi colegi de partid a fost stopată vremelnic prin trecerea la procedura de votare. Proiectul a trecut cu greu, iar meciul celor doi va continua, cel mai probabil, la partid.

Primarul Constantin Toma se bazează pe sprijinul partidului în acţiunile sale în favoarea buzoienilor. În următoarea şedinţă CLM, din luna iunie, edilul-şef va iniţia un proiect de hotărâre prin care preţul apei meteorice ar trebui să fie redus la jumătate. (Corneliu Floriceanu)

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Dan spune:

  PSD.Buzău va face implozie!
  Au fost ceva rețineri care au fost pentru imaginea lui domnu Toma.Dar cum el are imaginea si inițiative,un terci autentic,e ciudat ca este suportat.

 2. Dan spune:

  Eu as dori sa vina apa de moca,Cum vrea Toma,la fel ca gigacaloria?
  Nu poate care a ieftenit-o in plus?
  Ce mare lucru e sa ne aducem la apa cu galeata?
  Ca la Tintesti?
  De la care PSD. e asta?

 3. Dan spune:

  Daca pana acum Florescu a facut jocul lui Toma,in mai multe spete gasite ilegale,ar parea ca totusi a a avut o profesie respectabila.
  Cel mai probabil,primarul a ajuns pe aratura la Tintesti!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!