Publicat la: 24.09.2020. 18:34 / 1.087 views

ALEGERI VS. EDUCAȚIE. ȘCOLI ÎNCHISE UNDE SUNT SECȚII DE VOT

Alegerile locale închid jumătate din școlile buzoiene, nevoite să intre în învățământul online pentru trei zile. Este vorba despre unitățile de învățământ care vor găzdui secții de votare. Cursurile în aceste școli vor fi reluate miercuri, asigură responsabilii din educația buzoiană, în ciuda zvonurilor apărute în spațiul public.

sectie vot 2Alegerile locale de duminică împart educația buzoiană în două scenarii. Elevii nu vor fi chemați la școală în unitățile unde vor exista secții de votare. În aceste cazuri, vineri, luni și marți, învățământul se mută în online. Pe de altă parte, elevii vor merge în sălile de clasă în școlile care nu vor fi implicate în scrutinul de duminică.

La nivelul județului Buzău, în aproape jumătate din unitățile de învățământ nu vor fi amenajate secții de votare.

Ieri, președintele Camerei Deputaților, buzoianul Marcel Ciolacu, a lansat ipoteza că, după alegeri, școlile nu vor mai fi redeschise.

Nici vorbă de un astfel de scenariu, susține conducerea Inspectoratului Școlar, care asigură de faptul că, de miercuri, orele vor fi reluate în școli, după scenariile existente înainte de suspendarea cursurilor.

La nivelul județului Buzău vor fi organizate 423 de secții de votare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!