Publicat la: 18.06.2018. 18:18 / 1.258 views

ALDE BUZĂU, PE MÂNA VICEPREMIERULUI GAVRILESCU. SE NEGOCIAZĂ CU PARLAMENTARII MOCANU ŞI BĂDULESCU

Un vicepremier este noul preşedinte interimar al organizaţiei judeţene ALDE Buzău. Graţiela Gavrilescu a fost trimisă în teritoriu pentru a prelua şefia filialei buzoiene, pe fondul lipsei de activitate a conducerii de până acum. Deputat şi ministru al Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu a venit la Buzău, unde a confirmat faptul că există negocieri pentru cooptarea în ALDE a parlamentarilor buzoieni Dorin Bădulescu şi Adrian Mocanu, de la PMP.

aldeAnunţul de numire a noului lider interimar al ALDE Buzău a fost făcut chiar de către vicepremier. Graţiela Gavrilescu a explicat şi motivele pentru care a fost desemnată să se ocupe de revitalizarea organizaţiei buzoiene, pornind de la premisa viitoarelor alegeri europarlamentare şi prezidenţiale.

Despre acapararea de noi membri în filială se discută chiar la nivel înalt. Senatorul Dorin Bădulescu şi deputatul Adrian Mocanu sunt pe lista de parlamentari cu care se poartă negocieri. A recunoscut-o chiar vicepremierul Graţiela Gavrilescu.

Deputatul Mocanu şi senatorul Dorin Bădulescu au fost aleşi pe listele PMP, partid aflat acum în Opoziţie.  ALDE formează o alianţă la Guvernare, alături de PSD.

Noul preşedinte interiar al organizaţiei judeţene, Graţiela Gavrilescu, are 50 de ani şi este la al patrulea mandat de deputat. A mai fost ministru al Mediului Apelor şi Pădurilor şi viceprimar al muncipiului Ploieşti. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!