Publicat la: 12.09.2016. 19:29 / 952 views

ALĂTURI DE ELEVI. PESTE 200 DE POLIŢIŞTI BUZOIENI AU CONTRIBUIT LA SIGURANŢA COPIILOR

Ministerul de Interne a luat măsuri speciale pentru siguranţa elevilor la început de an şcolar. Peste 200 de poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de la prevenire şi de la alte structuri au acţionat suplimentar în zona grădiniţelor, a şcolilor şi a liceelor din judeţ. Începand de mâine, toate aceste unităţi de învăţământ vor fi incluse în itinerarele de patrulare auto şi pedestre ale poliţiştilor buzoieni.

politist-circulatieCa în fiecare an, la începutul şcolii oraşul se aglomerează iar străzile devin neîncăpătoare.

Pentru a preveni producerea de evenimente în care ar putea fi implicaţi şi elevii, Ministerul de Interne a dispus măsuri speciale de siguranţă în toată ţara.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat anterior activităţi privind sistematizarea şi fluidizarea traficului, iar cei de proximitate au fost prezenţi la toate şcolile.

Şi în mediul rural copiii se află permanent în atenţia poliţiştilor.

Împreună cu părinţii şi cu cadrele didacţice, poliţiştii fac toate eforturile pentru a reduce victimizarea celor mici. De aceea, toate unităţile de învăţământ şi zonele adiacente sunt supravegheate .

În judeţul Buzău, peste 200 de poliţişti au fost prezenţi astăzi la activităţile de deschidere a noului an şcolar.

În anul şcolar trecut, în zona adiacentă grădiniţelor, şcolilor sau liceelor, numărul infracţiunilor a scăzut cu peste 11 procente faţă de anul anterior.(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!