Publicat la: 09.07.2020. 18:45 / 230 views

ALARMANT! 45 DE CAZURI NOI. RECORD AL CAZURILOR DE COVID-19

Cel mai mare numar de cazuri confirmate ale unor buzoieni infectati cu coronavirus, de la inceputul pandemiei pana in prezent. Daca ieri erau confirmate 33 de cazuri, azi Judetul Buzau inregistreaza un nou record nedorit, cu 45 de confirmari.

spital ramnic 1Record absolut în ceea ce privește cazurile confirmate ale pacienților cu covid19. În ultimele 24 de ore, conform datelor oficiale ale Direcției de Sănătate Publică, au mai fost confirmate 45 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 6 și 84 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat și la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

Din fericire, crește și numărul persoanelor vindecate, de la începutul pandemiei.  Din bilanțul official, reiese că 477 de pacienți au fost declarați vindecați și externați, până azi.

Autoritățile fac apel la cetățeni, pentru respectarea prevederilor legislative, în cotextul stării de alertă. De altfel, structurile IPJ continua verificările cu privire la respectarea măsurilor impuse. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!