Publicat la: 21.10.2019. 18:16 / 391 views

AL TREILEA MECI FĂRĂ VICTORIE AL GLORIEI. ROȘ-ALBAȘTRII, DOAR EGAL ACASĂ, CU VIITORUL PANDURII

Se prelungeste seria de meciuri fără victorie ale Gloriei Buzău. Elevii lui Ilie Stan n-au reușit să treacă de Viitorul Pandurii, sâmbătă, pe stadionul din Crâng, încheind 0 la 0, spre deziluzia spectatorilor prezenți la meci. În urma remizei, Gloria a coborât pe locul 7 al Ligii a II-a, în afara obiectivului stabilit de conducerea clubului.

  gloria viitorul pandurii 1  gloria viitorul pandurii 2

Gloria Buzău bifează al treilea meci consecutiv fără victorie, după egalul de acasă cu Viitorul Pandurii. Buzoienii, lipsiți de aportul câtorva jucători de bază n-au reușit să se impună în fața unui adversar aflat într-o ascensiune vizibilă de formă, ilustrat, de altfel, și în clasamentul Ligii a II-a.

În ciuda egalului tern, Ilie Stan a declarat că este mulțumit de rezultat și că punctul obținut în compania Pandurilor este unul valoros, mai ales prin prisma valorii echipei din Târgu-Jiu.

Portarul Dragoş Balauru a făcut minuni între buturi în acest meci. Încă din minutul 4 a parat penalty-ul bătut de Vasile Pop, iar pe parcursul jocului a intervenit salvator tot în faţa lui Pop (36), Bădăuţă (62) şi Chiorean (64). Același Balauru “îngropase”, practic Gloria, acum două etape, când a gafat copilărește, în ultimul minut al meciului cu Turris.

Nici aportul spectatorilor nu a fost unul pe măsură. Mai puțini decât de obicei, sub 1000, buzoienii prezenți la meci au fost destul de apatici.

În urma remizei, Gloria coboară pe locul 7 în clasamentul Ligii a II-A, urmând ca etapa viitoare să joace cu FC Argeș. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!