Publicat la: 18.10.2019. 18:21 / 3.280 views

AJUTOR PENTRU CĂLDURĂ. BANII GUVERNAMENTALI NU VOR INFLUENŢA PREŢUL GIGACALORIEI

Pe ultima sută de metri, Guvernul a acordat Municipiului Buzău un ajutor pentru căldură. Cu ajutorul celor 7,4 milioane de lei Primăria va putea menţine preţul de 297 lei cu TVA pe gigacalorie până în primăvara viitoare. În curând, cazanul de la PT 4 Dorobanţi va putea furniza şi căldură în sistemul centralizat.

 cazan 1  calorifer-contor

Aflat încă în funcţiune, Guvernul a acordat oraşului Buzău un ajutor de căldură pentru această iarnă. Dacă banii vor intra în visteria municipală şi nu vor rămâne doar la stadiul de promisiune, ei vor fi de folos la stabilitatea preţului pentru gigacalorie până în primăvara următoare.

Cu banii pe care îi are Primăria, plus cele 9,5 milioane de lei repartizaţi după rectificarea bugetară, la care se adaugă şi acest ultim ajutor pentru căldură, vor putea fi asigurate serviciile furnizate abonaţilor RAM până la primăvară.

În concluzie, ajutorul de căldură de 7,4 milioane lei nu va scădea preţul gigacaloriei la Buzău dar îl va menţine la 297 de lei, inclusiv TVA, pentru locatarii rămaşi încă racordaţi la sistemul centralizat al municipiului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!